Grafisch ontwerp

Een pixel perfect uitstraling voor uw bedrijf


Is uw bedrijf toe aan een verfrissende uitstraling?

Een sterke visuele identiteit is voor ieder product, dienst, merk of bedrijf belangrijk. U wilt immers dat u in het hoofd van uw doelgroep blijft hangen. Holtes Design realiseert uw huisstijl van A tot Z en kan tevens zorg dragen voor al uw drukwerk.

Voordat we voor u aan de slag gaan met uw huisstijl zullen wij aan de hand van een oriënterend gesprek bepalen welke richting u op wilt gaan met betrekking tot uw huisstijl. Vervolgens zullen wij u een visueel voorstel doen waarin u uw toekomstige huisstijl in grove lijnen tot leven ziet komen. Door constant met u te sparren zorgen wij ervoor dat we constant op dezelfde lijn zitten om zo tot het beste resultaat te komen, heldere en transparantie communicatie dus!

Na het visuele voorstel zullen wij uw huisstijl tot in detail gaan invullen. Na oplevering van uw huisstijl kunnen wij tevens zorg dragen voor al het gewenste drukwerk. Of het nu gaat om briefpapier, visitekaartjes of groot formaat drukwerk (denk aan gevelreclame), bij ons bent u aan het juiste adres.

Samenwerken

Wij werken graag samen met inspirerende bedrijven en personen, die echt geloven waar ze voor staan. Dat doen wij namelijk ook. Hierover vertellen we u graag meer tijdens een kop koffie.

Zullen we even een afspraak inplannen om een potentiële samenwerking te bespreken?

Onze gegevens:

Schieland 18
1948 RM Beverwijk

T: 0251 - 860 261