WordPress webshops

Webshops met focus op een perfecte user-experience


Wij helpen uw online verkoop op weg!

Gaat u uw eerste voetstappen zetten in de wereld van e-commerce? Bij het opzetten van een webshop komt veel kijken, Holtes Design heeft in het verleden diverse webshops gerealiseerd en weet exact wat belangrijk is bij de bouw van een online e-commerce omgeving.

Zoveel mensen, zoveel wensen

Wellicht bent u al wezen zoeken naar verschillende mogelijkheden voor de realisatie van uw webshop. Op het internet circuleren verschillende pakketten rond waarmee u van start kunt gaan met uw webshop. Belangrijk daarbij is om te kijken of de fundering van deze webshop past bij uw wensen, indien de basis niet goed in elkaar zit of niet past bij uw visie kunt u daar later problemen mee gaan krijgen indien u wilt groeien met uw webshop.

Holtes Design realiseert vrijwel al haar webshops op basis van WordPress in combinatie met WooCommerce. De samenwerking tussen deze twee pakketten heeft in het verleden laten zien zeer succesvol te kunnen zijn. Miljoenen mensen wereldwijd maken gebruik van deze software wat voor u ongekende mogelijkheden met zich meebrengt. Holtes Design helpt u graag op weg met een solide webshop en neemt projecten van A tot Z op zich. Vanaf de conceptfase tot en met de realisatie zullen wij constant met u sparren zodat we altijd op één lijn blijven, heldere en transparante communicatie dus!

Maar ook na de realisatie zullen wij u van dienst blijven. Wilt u aanpassingen aan uw webshop, bijvoorbeeld een andere huisstijl implementeren of het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Geen enkel probleem!

Onderhoud aan bestaande webshops

Heeft u in het verleden een webshop laten maken maar bent u niet tevreden over de service van de bouwer? Holtes Design neemt, na analyse van het project, projecten over om deze op succesvolle wijze door te ontwikkelen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk service is en helpen u daarom graag bij het verwezenlijken van uw ideeën op het gebied van e-commcerce.

Zelf hebben we genoeg kennis in huis om een technisch perfecte en mooie website te ontwikkelen, die goed vindbaar is. Zo krijgt u altijd een site met ‘responsive design’, die zich dus aan verschillende platforms – computer, tablet, telefoon – aanpast.

Ons werk

Aan de hand van praktijkvoorbeelden geven wij u graag meer inzicht in onze werkwijze en keuzes op het gebied van e-commerce. Onderstaand treft u een aantal projecten aan, waar ons team met veel plezier aan heeft gewerkt:

Samenwerken

Wij werken graag samen met inspirerende bedrijven en personen, die echt geloven waar ze voor staan. Dat doen wij namelijk ook. Hierover vertellen we u graag meer tijdens een kop koffie.

Zullen we even een afspraak inplannen om een potentiële samenwerking te bespreken?

Onze gegevens:

Schieland 18
1948 RM Beverwijk

T: 0251 - 860 261