WordPress websites

Een maatwerk website geschikt voor alle apparaten


Een website geoptimaliseerd voor elk apparaat

Bij Holtes Design ontwikkelen we doordachte en gebruiksvriendelijke websites. Websites die futureproof zijn, klaar voor mobiele gebruikers. Naast een gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke website, dient de techniek erachter ook goed doordacht te zijn. Door onze ervaring op het gebied van ontwikkelingen en beheer kunnen wij u voorzien van de beste oplossingen.

Zelf hebben we genoeg kennis in huis om een technisch perfecte en mooie website te ontwikkelen, die goed vindbaar is. Zo krijgt u altijd een site met ‘responsive design’, die zich dus aan verschillende platforms – computer, tablet, telefoon – aanpast.

Van alle markten thuis

Of u nu alleen een ontwerp wilt laten omzetten, of een website van scratch af aan wilt laten ontwerpen en ontwikkelen, bij ons kunt u terecht voor het totaalpakket. Van fotografie tot en met het schrijven van teksten, wij kunnen u van dienst zijn.

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Ontwikkeling van een compleet nieuwe website;
  • Het migreren van een bestaande website naar een gebruiksvriendelijk / gemakkelijk te beheren WordPress website;
  • Cloud hosting van WordPress websites;
  • WordPress plugin ontwikkeling;
  • WordPress trainingen;

Beheer en onderhoud

Waar de één stopt, gaan wij graag verder. Wanneer uw website door ons is opgeleverd, zult u de website gemakkelijk zelf kunnen onderhouden. Wanneer u daar, om welke reden(en) dan ook, geen mogelijkheid toe heeft, ondersteunen wij u graag met onze onderhoudsabonnementen. Naast de mogelijkheid om het (technisch) onderhoud uit te besteden, staan wij 24/7 voor u klaar, wanneer het gaat om de nazorg van uw website.

Ons werk

Aan de hand van praktijkvoorbeelden geven wij u graag meer inzicht in onze werkwijze en keuzes op het gebied van e-commerce. Onderstaand treft u een aantal projecten aan, waar ons team met veel plezier aan heeft gewerkt:

Samenwerken

Wij werken graag samen met inspirerende bedrijven en personen, die echt geloven waar ze voor staan. Dat doen wij namelijk ook. Hierover vertellen we u graag meer tijdens een kop koffie.

Zullen we even een afspraak inplannen om een potentiële samenwerking te bespreken?

Onze gegevens:

Schieland 18
1948 RM Beverwijk

T: 0251 - 860 261